miercuri, 18 noiembrie 2009

Jamie Oliver: "Te poţi distra gătind!"


Încă de-acum 10 ani, când au debutat show-urile de televiziune ale lui Jamie Oliver, el şi-a promovat principiile astfel: e distractiv să găteşti pentru familie şi prieteni şi apoi să împărtăşeşti mâncarea împreună cu ei
Săptămâna trecută, Jamie Oliver a mers în vi­zită la colegiul gastronomic al Marshall University unde, împreună cu 100 de studenţi, a susţinut o demonstraţie gastronomică. Evident, fiind vorba despre Jamie, nu a fost o de­monstraţie gastronomică obişnuită, ci un ade­vărat eveniment ieşit din tipare. Ce s-a intâmplat mai exact? 100 de oameni au gătit un fel de mâncare rapid, în 4-5 minute, în timp ce făceau o coregrafie la unison. Scopul evenimentului a fost să arate că te poţi distra gătind.
Jamie Oliver a făcut o vizită studenţilor de la secţia de gastronomie a Marshall University unde a ţinut o prelegere despre mânca­rea sănătoasă şi importanţa regimului alimentar în viaţa de zi cu zi. Aflat în America pentru a filma un show care tratează exact această problemă, Jamie a declarat că înţelege de ce locuitorii oraşului Huntington sunt puţin reticenţi la mişcarea iniţiată de el.
Citeşte mai mult în articolul publicat de Magda Cristina Ursache în Jurnalul Naţional din 16 noiembrie 2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu