sâmbătă, 24 octombrie 2009
Buzduganul lui Făt-Frumos
Jamie Oliver, puştiul teribil al televiziunii, vine în România. Deocamdată, ca orice Făt-Frumos, îşi trimite înainte buzduganul... sau, mă rog, lingura de gustat din oala cu ciorbă - pentru că asta este unealta fără de care nici un bucătar nu îşi poate face strălucit meseria. În cazul lui însă, buzduganul de care vorbeam este o carte. Prima dintr-o serie de 20, menite să vă aromeze zilele şi să dea gust vieţilor dumneavoastră.
Cu primul volum din "Bucătarul se dezbracă... de secrete" ("The Naked Chef", în original), Jurnalul Naţional vă invită în bucătăria lui Jamie Oliver, să învăţăm împreună cum se pregătesc minunatele şi savuroasele lui reţete. Pentru început, va fi vorba despre "Ierburi şi condimente, supe, salate şi dressinguri".
Citeşte mai mult în articolul scris de Simona Lazăr, publicat în Jurnalul Naţional, Jurnalul de Bucătărie din 15 octombrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu