marți, 27 octombrie 2009
Provocări culinare pentru pofticioşi din lumea-ntreagă
Cum pentru mulţi dintre români nici o masă nu poate să fie desăvârşită fără măcar o bucăţică de carne, oricât de simplu sau de savant ar fi pregătită, partea a treia a volumului "Bucătarul se dezbracă... de secrete" le va merge la suflet.
Mai mult, constituie premisa pentru alcătuirea unei mese potrivite pentru un rege: câteva specialităţi de peşte, altele de fripturi, însoţite de garnituri ingenioase. Totul natural şi sănătos!
Reţetele nu au fost alese la întâmplare, ele servind întru totul spiritului campaniilor lansate de Jamie Oliver în Marea Britanie şi indirect în întreaga lume. Seria televizată "Jamie's fowl dinners", ceea ce s-ar putea traduce prin "Preparatele din pui ale lui Jamie", i-a introdus pe telespectatori în lumea mai puţin vizibilă a puilor din crescătorii, parcurgând mult prea scurtul drum al unei păsări de la eclozare şi până la instalarea în farfurii.
Citeşte mai mult în articolul scris de Simona Chiriac, publicat în Jurnalul Naţional din 28 octombrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu