sâmbătă, 24 octombrie 2009

Telegramă din bucătărie

Recunosc că întotdeauna mi-au plăcut bucătăriile. Nu ştiu de ce, dar în bucătărie se nasc cele mai interesante conversaţii, în jurul celei mai reuşite cafele.
Bucătăria, pur şi simplu ca loc, deoarece ca spaţiu de desfăşurare a calităţilor gospodăreşti sincer vă mărturisesc că în afară de mămăliguţă, tocăniţă, salată orientală (de fapt multe salate), spaghete, o ciorbă nedefinită şi sandviş-uri (conform principiului uneori întâlnit prin filmele americane: "Vai, să vezi ce sandviş bun cu brânză ştiu să fac") altceva nu prea ştiu să pregătesc.
La fel de sincer vă zic că îl invidiez pe Jamie Oliver - subiectul central al rubricii "Special" de astăzi. Tipul se mişcă. E capabil să îţi vorbească despre fashion în timp ce pregăteşte o omletă, de fapt el poate face dintr-o omletă Regina Omletelor şi tocmai de aceea se poate spune că este nu un bucătar, ci un trendmaker.
Citeşte mai mult în articolul scris de Roxana Roseti, în Jurnalul Naţional, Jurnalul de Duminică din 11 octombrie 2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu