sâmbătă, 24 octombrie 2009

Crabul de Bridlington

Lanţul de restaurante "Jamie's Italian" al cunoscutului chef şi vedetă de televiziune Jamie Oliver a fost creat special pentru "a aduce la masa oamenilor obişnuiţi tot ce este mai bun la un prânz de nivel înalt, însă la preţuri rezonabile".
Pastele, peştele şi fructele de mare se numără printre delicatesele cele mai căutate de oaspeţii restaurantului, iar pentru că Jamie este un fan al crabului de Bridlington (Bridlington este un cunoscut oraş de pescari în Marea Britanie), el a introdus în meniu şi deliciosul fruct de mare.
Jamie a anunţat recent că cinci dintre maeştrii bucătari de la restaurantele sale au în meniu crab murat. Asta spre bucuria pescarilor din Bridlington. "Am fost surprinşi când am aflat că Jamie Oliver a pus crabul murat de Bridlington în meniu, trebuie să-i mulţumim pentru asta", a declarat presei Garry Hodgson, care, împreună cu fratele său, John conduce Venture Seafood, o firmă bazată pe procesarea şi comercializarea produselor culinare marine.

Citeşte mai mult în articolul scris de Simona Chiriac şi Tudor Cireş, publicat în Jurnalul Naţional, Jurnalul de Bucătărie din 22 octombrie 2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu