sâmbătă, 24 octombrie 2009

Viaţa unui bucătar pe platoul de filmare


Când platoul de filmare este chiar casa ta, poţi spune că ţi-ai pus viaţa pe tavă. Când bucătarul Jamie Oliver a devenit gazdă, la el acasă, a emisiunii "The Naked Chef", el a pus pe toate tăvile din bucătărie câte puţin din felul lui de a fi, asezonând totul cu mare artă. Arta de a găti.
Jamie a ajuns să gătească la televizor după ce echipa de filmare a BBC a făcut un documentar la cafeneaua River Cafe din Londra, unde el era ajutor de bucătar. Jucăuş şi natural, foarte preocupat de munca sa, Jamie nu s-a sinchisit prea tare că îl filmau. Ştia că nu el era subiectul filmării, aşa că nu a crezut vreun moment că va apărea ceva cu el pe post. Îşi vedea de treabă şi atât. Imediat după emisiunea despre cafenea, la River Cafe au început să curgă telefoanele care îl căutau pe Jamie. A crezut că sunt nişte glume, dar s-a convins că era ceva serios când Optomen Television şi BBC i-au vorbit de contract. Avea doar 21 de ani, iar aventura lui în televiziune abia începea.
Citeşte mai mult în articolul scris de Daniela Cârlea Şontică, publicat în Jurnalul Naţional, Jurnalul de Bucătărie din 15 octombrie 2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu